طريقة عمل مينى ساندوتش هامبورجر
- فى حلة غويطة، تحطى اللحمة المفرومة وتكسر عليها البيضة، وتضيفى عليهم حاجة بسيطة من كل نوع من التوابل اللى عندك وفى الاخر تضيفى معلقتين كبار زيت زيتون.
- بعد كده تخلطيهم كويس جدا (يفضل تخلطيهم بايديك).
- وبعدين تسبيهم فى التلاجة لمدة 3 ساعات.
- بعد ال 3 ساعات. تطلعى الحلة من الثلاجة وتبدى تعملى اللحمة كور.
- وعلى رخامة المطبخ تفردى كور اللحمة على شكل قطع الهامبورجر وعلى حجم الكايزر اللى عندك . وبعد كده تغطيهم لغاية وقت تشويحهم.
- بعد كدة تحضرى الكاتشب. تجيبى حلة صغيرة وفيها ميه وتسبيها تغلى.
- بعد كدة تقطعى الطماطم قطعتين أو اربع قطع، وتحطيها فى المية المغلية لمدة 4 دقايق.
- بعد كده فى طبق غويط فيه مية بثلج، تبردى الطماطم بعد ما تطلعيها من المية المغلية.
- بعدين تقشريها وتقطعيها قطع صغيرة جدا.
- بعد كدة تجيبى طاسة وفيها زيت، وتضيفى الطماطم مع السكر والينسون مع رشة ملح. وتسبيها على نار هادية لغاية ما الطماطم تاخد لون غامق.
- وفى طاسة تانية فيها زيت، تبدأى تشوحى الهامبورجر على الجانبين لغاية ما يستوى كويس.
- وتبتدى تفتحى الكايزر، وتحشيه الاول بالجرجير وبعد كده قطعة هامبورجر وفوقها شريحة جبنة.
- بعد كدة تضيفى الكاتشب والمايونيز، وفوقهم شرايح الخيار المخلل.
- وتسبتيها بخلة اسنان فى النص زى ما هو واضح فى الصورة كدة.
- تقديمها سخنة مع بطاطس صوابع مقرمشة وقطع زيتون مخلل. وبالهنا والشفا. وبالهنا والشفا.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق