الدبااااااااح
كل جديد وجديد
الثلاثاء، 5 أغسطس 2014
طريقة جديدة لعمل البطاطس
طريقة جديدة لعمل البطاطس
اسلقي البطاطس حتي تمر السكينة من خلالها بسهولة
متخليهاش طرية فوي عشان متتهريش
ثانيا قطعيها شرائح بس مش للاخر يعني متفصليهاش .. كدا
احشيها شرايح زبدة و جبنة و ممكن فراخ او لحم مدخن و دخليها الفرن
بعد ٢٠ دقيقة طلعيها و حطي فيها شوية لبن علي قد ما تحتاج و جبنة موتزريلا علي الوش
و دخليها الفرن ١٠ دقايق كمان و بعدين خرجيها و لو عندك كريمة لباني حطي معلقة علي الوش و قدمي البطاطس سخنة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
رسالة أحدث
رسالة أقدم
الصفحة الرئيسية
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق