مقادير الاكلة

طريقة عمل الجلاش باللحمة المفرومة
- نجيب صنية و ندهنها زبدة و نرش حبة دقيق
- و نبدي نحط طبقة طبقة من الجلاش او طبقتين طبقتين
- و كل طبقة نحطها من الجلاش ندهنها بالزبدة
- و اول ما نوصل لنص المقدار من الجلاش نحط اللحمة اللي عصاجنها قبل كدة
- و نكمل باقي مقدار الجلاش بعد ما حطينا اللحمة
- بعد ما نخلص كل ورق الجلاش نبتدي نقطع الصنية حسب الطلب
- نجهز كوب لبن مع بيضة و نضربهم مع بعض
- بعد مانقطع الصنية نحط عليها كوب البن المضروب بالبيضة
- ندخلها الفرن 20 دقيقة تقريبا
- بالهنا و الشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق