الثلاثاء، 5 أغسطس 2014

جلاش باللحمة المفرومة

مقادير الاكلة

جلاش باللحمة المفرومة
  1. نص كيلو لحمة مفرومة
  2. 2 بصلة
  3. ورقة جلاش
  4. توابل
  5. ملح
  6. فلفل
  7. كوب لبن
  8. بيضة
  9. 125 جرام زبدة
  10. ملعقة دقيق

طريقة عمل الجلاش باللحمة المفرومة

  1. نجيب صنية و ندهنها زبدة و نرش حبة دقيق
  2. و نبدي نحط طبقة طبقة من الجلاش او طبقتين طبقتين
  3. و كل طبقة نحطها من الجلاش ندهنها بالزبدة
  4. و اول ما نوصل لنص المقدار من الجلاش نحط اللحمة اللي عصاجنها قبل كدة
  5. و نكمل باقي مقدار الجلاش بعد ما حطينا اللحمة
  6. بعد ما نخلص كل ورق الجلاش نبتدي نقطع الصنية حسب الطلب
  7. نجهز كوب لبن مع بيضة و نضربهم مع بعض
  8. بعد مانقطع الصنية نحط عليها كوب البن المضروب بالبيضة
  9. ندخلها الفرن 20 دقيقة تقريبا
  10. بالهنا و الشفا

شاركيها مع اصدقائك

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق