- الكمية تكفي: 8 أشخاص
- وقت التحضير: 60 دقيقة
- وقت الطهي: 30 دقيقة
- المقادير:
3بيضات
1 ملعقه صغيره فانيلا
1 ونص كوب سكر
ثلاث ارباع الكوب زيت
1 كوب حليب
2 ونص كوب دقيق
2 ملعقه كبيره كاكاو بودره
1 ملعقه كبيره بيكنج بودر - التحضير: نخبز الكيكه بالطريقة العادية و نسيبها تبردبعد كده التزيينهسيبكو مع الصورعلى فكره المقادير ده عملتلي صينيتين من اللي فالصورهبعد كده قطعت الوجه المرتفع و قلبتها استعدادا للتزيينوقطعتها 3 طبقاتحشيتها الاول بالتوت و بعدين الكريمهوهكذا لغاية ما خلصت كل الطبقاتحطيت على اخر طبقه من فوق كريمه بسو اخدت ملعقة نوتيلا و شوية كريمه (من العلبة على طول بدون خفق) و قلبتهم كويس على بعض و عملت جناش سريع و غطيتها بيه (معلش نسيت اصور الخطوه ده)واخيرا بعد ما قعدت في الثلاجه طول اليوم
الخميس، 21 أغسطس 2014
طريقة عمل كيك بالشوكلاتة
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق