هندخله فرن متوسط الحرارة لغاية مايستوى وهو مش بياخد وقت طويل فى الفرن
بيستوى بسرعة واللانكشير بيبقى لونه ابيض بعد مايطلع من الفرن من فوق ومن
تحت زى كده
![]() ![]() هنسيبه يبرد خالص ونحضر حاجة التزيين ![]() هنحط ضهر اللانكشير فى المربى ![]() ونلصقها فى واحدة تانيه ونحط طرفهم فى اى مكسرات مطحونة او جوزهند او فارمسيل ![]() واللى عملناهم حجمهم كبير هنغرقهم شوكولاته سايحة ![]() وده شكله بعد التزيين وغير ان شكله حلو طالع ناعم وهش ![]() ![]() ![]() يارب موضوعى البسيط ده يكون عجبكم |
الجمعة، 1 أغسطس 2014
بسكويت اللانكشير
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق